om oss

Arbeidskraft når du trenger det.

Safejob ble etablert i 2015 med hovedområde bygg og anlegg, og havbruk. I 2017 ble vi forsterket med ny daglig leder. Ketil Olsen har lang fartstid fra elektro som grossist til elektromarkedet og er også utdannet elektriker.

Safejob har siden oppstart vist seg som er seriøs aktør i markedet, som leverer dyktig og produktivt fagpersonell til byggebransjen i Bergen, og i de siste årene også til onshore og offshore prosjekter i hele Norge. Dette har gjort Safejob til en av de markedsledende leverandørene på bemanning til elektro i Bergen. Safejob leverer også bemanning til en rekke andre fag som VVS, tømrer, stillas, skogsarbeider, maler mm. Forståelse for faget og tett dialog med kunder og ansatte har gjort at vi har blitt faste leverandører til de fleste av våre kunder. Mange kunder og ansatte som har vært med siden oppstart i 2015.

Safejob har fokus på at våre ansatte skal ha gode arbeidsvilkår og trives hos oss. Vi tenker at trivsel blant de ansatte gjør at vi kan levere engasjerte og dyktige medarbeidere.

Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat vedrørende hva vi kan tilby deg, eller kom innom på vårt kontor på Storebotn på Askøy.

Start video