Arbeidskraft når du trenger det.

Safejob leverer bemanning og rekruttering til bygg og anlegg, onshore og offshore. Vi har en god database av personell med utdannelse og erfaring innen de bransjene vi leverer personell til, og kan levere rett fagpersonell på kort tid.

Eterni gruppen kjøper Safejob Bergen AS

Vi går nye spennende tider i møte! Safejob Bergen er kjøpt opp av Eterni gruppen, og vi flytter inn i Eterni sine lokaler i Bergen sentrum i løpet av oktober 2021. Safejob fortsetter driften likt som tidligere, med de samme

LES MER

Trenger du arbeidskraft?

Om oss

Safejob leverer bemanning og rekruttering til bygg og anlegg, onshore og offshore.

Safejob har siden oppstart vist seg som er seriøs aktør i markedet, som leverer dyktig og produktivt fagpersonell til byggebransjen i Bergen, og i de siste årene også til onshore og offshore prosjekter i hele Norge.

Dette har gjort Safejob til en av de markedsledende leverandørene på bemanning til elektro i Bergen. Safejob leverer også bemanning til en rekke andre fag som VVS, tømrer, stillas, skogsarbeider, maler mm.

Vi har inngående erfaring i bransjen

Vi har en god database av personell med utdannelse og erfaring innen de bransjene vi leverer personell til, og kan levere rett fagpersonell på kort tid.